KADER TRANSPORT ROTTERDAM
 
Uw goederen in goede handen!

Over ons

Forward Logistics is een gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainers over de weg. Dagelijks verzorgen wij transporten vanuit de grote zeehavens van onder andere Rotterdam en Antwerpen naar diverse bestemmingen in Europa. Wij vervoeren alle soorten en maten containers.

De hoofdactiviteit van het bedrijf is het aanbieden van transport- en expeditiediensten bij de import en export van zeecontainers in heel Europa. De eenvoudigste manier is om de levering en het transport van containers te beschrijven vanuit havens waar ze per schip aankomen naar hun bestemming of van de plaats van laden naar de haven waar ze de wereld in blijven varen.
Dankzij jarenlange ervaring, ons eigen wagenpark en goed opgeleid personeel, bouwen we het vertrouwen van onze klanten op en bieden we u de beste diensten op het hoogste niveau.
Onze prioriteit is hoge kwaliteit van service, professionaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid, tijdigheid, storingsvrij, flexibele, redelijke prijs en vooral een tevreden klant.

We hebben een vloot transportvoertuigen van DAF, Mercedes en Volvo. Wij vervoeren elke soort container. 


Waarom wij?

Logistiek en breed begrepen transport zijn al geruime tijd handelsgebieden die zich in een duizelingwekkend tempo ontwikkelen. Daarom kan een professioneel bedrijf dat dit soort diensten aanbiedt niet stilstaan, maar geleidelijk zorgen voor de ontwikkeling ervan. Alleen dan kan het zijn klanten 100% tevreden stellen met de geleverde service.

We weten hoe belangrijk de last die aan u wordt toevertrouwd, is. We weten ook hoe kostbaar tijd is en hoeveel elk verloren uur kost. Daarom respecteren we de tijd van onze klanten en realiseren we ons ook de verantwoordelijkheid die bij ons ligt. Daarom bieden wij u een volledig professionele service die niet alleen voldoet aan alle geldende normen op de markt, maar zelfs een stap vooruit is. Deze aanpak zorgt ervoor dat elke klant tevreden en volledig tevreden is met de keuze van ons bedrijf.
 


 


Ons bedrijf wint prijzen van de beste chauffeurs !!!


Samenwerking


Boekhouding dienstenhttps://wospnl.com/rotterdam/ 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map